• Головна
  • Новини
  • "Вараштепловодоканал" готується забезпечувати водопостачання у разі позаштатних ситуацій

"Вараштепловодоканал" готується забезпечувати водопостачання у разі позаштатних ситуацій

Працівники КП "Вараштепловодоканал" продовжують напрацьовувати варіанти дій для забезпечення водопостачання жителям Вараша у разі виникнення позаштатних ситуацій.

"Ми вивчили досвід міст, які потрапили в ситуацію, пов'язану з воєнними діями. Проаналізували те, що там відбувалося, зробили висновки і розробили ряд заходів, які дозволять нам забезпечити жителів Вараша питною водою попри будь-які ситуації, котрі можуть статися. Ми відпрацьовували декілька сценаріїв – за найгіршого розвитку подій не цілодобово, на певний час, але ми забезпечимо містян водою ", – зауважує директор комунального підприємства Роман Саушкін.

Водночас керівник підприємства наголошує на важливості своєчасної і повної оплати спожитих послуг, адже ці кошти також спрямовуються і на придбання необхідного обладнання для забезпечення діяльності підприємства у разі надзвичайних подій.

"Нам дуже важко. Тарифи для населення не підвищували. Звертаюсь до споживачів наших послуг – сплачуйте платіжки. Ці кошти – ваша же безпека в нинішній час. Ви маєте розуміти, що технічні рішення не безкоштовні. І передусім ми вкладаємося в те, що дозволить забезпечувати життєдіяльності міста в особливий період", – сказав Саушкін.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!