У Вараші відбулася зустріч з головами правлінь ОСББ 

Відбулася зустріч міського голови м.Вараш Олександра Мензула, директора КП "Вараштепловодоканал" Романа Саушкіна, представників структурних підрозділів виконавчого комітету із головами правлінь ОСББ міста Вараш.

Під час зустрічі, 26 вересня, обговорили питання щодо початку та закінчення опалювального сезону. Зокрема, синхронізації дій теплопостачальної компанії зі споживачами.

Тривале обговорення викликало питання системи опалення, зокрема роботи ІТП (індивідуальних теплових пунктів). Так, були заслухані пропозиції голів ОСББ для напрацювання подальших кроків між владою, комунальним підприємством "ВТВК" та мешканцями.

Затим директор КП "Вараштепловодоканал" Роман Саушкін обговорив з представниками ОСББ відносно інформування мешканців будинків про сплату заборгованості за комунальні послуги.

"Цього року тарифи у нас не зросли, вони залишилися на рівні 2021/2022 років. Тому прошу – проводьте інформування серед мешканців, котрі мають заборгованість. Для нашого підприємства – це можливість якісно надавати послуги", – сказав директор "ВТВК".

Також у зв’язку з агресією російської федерації присутні обговорили алгоритм дій під час надзвичайної або аварійної ситуації у Вараській громаді.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!