У Вараші розпочнеться опалювальний сезон

Із 16 вересня у Вараші розпочнеться опалювальний сезон 2022/2023 років. Таке рішення сьогодні на засіданні ухвалили члени виконавчого комітету Вараської міської ради.

Зазначимо, що управляючі компанії, які обслуговують будинки у Вараші та ОСББ можуть самостійно вирішувати питання регулювання постачання теплоносія у внутрішньобудинкових мережах, адже оплата за теплоносій відбувається за показниками приладу обліку.

"До нас звернулися заклади освіти громади. Зокрема, у дитячих садочках уранці холодно в групах. У нас є технічна можливість подати теплоносій у мережі міста. Хочу наголосити: мешканці будинків можуть не подавати теплоносій до батарей у квартирах – для цього достатньо ухвалити колективне рішення і звернутися до представників управляючих компаній або керівництва ОСББ, які знають як регулювати подачу теплоносія у внутрішньобудинкові мережі. І наголошу, що оплата за тепло відбувається за показниками лічильника – якщо вирішили не одежувати теплоносій, то ви за нього не сплачуєте", – прокоментував рішення виконавчого комітету міський голова м.Вараш Олександр Мензул.

Відмітимо, що у с.Заболоття Вараської громади опалювальний сезон 2022/2023 років розпочався із 9 вересня.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!