У Вараській громаді перейменують вулиці

У Вараській громаді завершено громадські обговорення щодо перейменування і найменування декількох вулиць у м.Вараш, селах Стара Рафалівка, Озерці, Заболоття.

У результаті голосування-обговорення жителі громади 146 голосами пропонують перейменувати вул.Курчатова у Вараші на вул. Володимира Коровкіна, 22 голосами вул.Гагаріна у с.Заболоття – вул.Віталія Скібчика, 30 голосами вул.1-го Травня у с.Заболоття – вул.Миру, 27 голосами вул.50-річчя Перемоги у с.Стара Рафалівка – вул.Квітнева, 52 голосами вул. Гагаріна у с.Стара Рафалівка – вул.Степана Бандери, 66 голосами вул.Першотравнева у с.Стара Рафалівка – вул.Травнева, 5 голосами вул. Партизанська в с.Озерці – вул.Незалежності.

Також жителі громади запропонували дати назву трьом вулицям у м.Вараш – П’ятихатки, Захисників України, Степана Бандери.

Докладніше у звіті про проведення громадських обговорень щодо перейменування та найменування вулиць на території Вараської МТГ.

 

Результати обговорення мають розглянути члени виконавчого комітету, а також депутати Вараської міської ради, й ухвалити відповідні рішення.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!