• Головна
  • Новини
  • Рятувальники Вараша навчали майбутніх пожежників села Сопачів

Рятувальники Вараша навчали майбутніх пожежників села Сопачів

Днями рятувальники 12 Державної пожежно-рятувальної частини м.Вараш організували для працівників місцевої пожежної команди с.Сопачів теоретичну та практичну підготовку.

Рятувальники-професіонали розповіли майбутнім вогнеборцям про оснащення пожежної машини та наочно продемонстрували, як діяти під час розгортання на місці події у разі виникнення надзвичайної ситуації.

299323059 433994782008963 8135522191776937528 n

"Різноманітним навичкам і умінням навчалися водіїв, котрі працюватимуть на пожежно-рятувальному автомобілі. Чоловіки уже були на майстер-класах із бойового розгортання пожежного автомобіля, відпрацювали нормативи та правила, які в подальшому допоможуть швидко реагувати у разі пожежі. Дякуємо вараським рятувальникам, будемо й надалі плідно співпрацювати",  – зауважив староста с.Сопачів Сергій Бойко.

Нагадаємо, що наприкінці липня 12 Державна пожежно-рятувальна частина м.Вараш передала пожежний автомобіль, який посилить безпеку сіл Діброва, Сопачів, Щоків.

 

Читайте також:

Жителі с.Більська Воля Вараської громади придбали мотопомпу для місцевої пожежної охорони

Пожежна команда с.Мульчиці Вараської громади одержала автомобіль

Відзначили рятувальників Більської Волі

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!