• Головна
  • Новини
  • Працівники органів місцевого самоврядування Вараської громади придбали вантажівку для ЗСУ

Працівники органів місцевого самоврядування Вараської громади придбали вантажівку для ЗСУ

Працівники виконавчого комітету, органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств Вараської громади вчергове перерахували одноденний заробіток для потреб Збройних Сил України. За зібрані кошти цього разу придбано вантажний автомобіль ГАЗ-66.

"До нас звернулися військові із потребою у спеціалізованому автомобілі, щоб можна було й гармати ним тягнути. За кошти працівників органів місцевого самоврядування вантажівку придбано і вона вже виконує завдання на фронті. Раніше ми також перераховували гроші для потреб військових, частина із яких була спрямована на придбання ударно-розвідувального безпілотника українського виробництва, тепловізорів, прицілів, медикаментів та іншого необхідного спорядження для наших захисників", – зауважує міський голова м.Вараш Олександр Мензул.

2022 08 04 at 10.05.22 AM

Нагадаємо, нещодавно Вараська громада передала для військових мобільні зарядні пристрої, генератори, акумуляторні ліхтарі та інше обладнання.


Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!