Закликаємо усіх вчасно сплачувати комунальні платежі

У Вараській громаді продовжує діяти воєнний стан. Багато працівників комунальних господарств вже захищають Україну у лавах ЗСУ та підрозділах територіальної оборони.

Водночас, підприємства житлово-комунального господарства міста й надалі продовжують виконувати свою роботу у повному обсязі, забезпечуючи жителів Вараша життєво необхідними послугами та підтримувати економіку нашої держави.

В умовах воєнного стану усі працівники підприємств громади знаходяться на своїх робочих місцях та виконують усі свої функціональні обов’язки та завдання, покладені на підприємства. Вони готові цілодобово, без вихідних забезпечувати громаду питною водою, теплом та електроенергією.

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул закликає мешканців громади вчасно сплачувати за спожиті комунальні послуги, зокрема за електроенергію, адже нині саме електрика є однією з основ економічної безпеки країни.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! TelegramViber Приєднуйтесь!