День захисника України відзначать Ходою Гідності

30 вересня 2019 року відбулося засідання організаційного комітету з питань підготовки та відзначення у Вараші Дня захисника України – державного свята, що відзначається в Україні 14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці, в День українського козацтва та річниці створення Української повстанської армії. Засідання відбулося під головуванням міського голови Сергія Анощенка.

За результатами обговорення було визначено формат, дату та час проведення заходів з нагоди Дня захисника України, дано доручення та скоординовано дії осіб, відповідальних за проведення урочистостей.

3 жовтня міським головою підписано розпорядження «Про підготовку та відзначення у 2019 році Дня захисника України, Дня українського козацтва та 77-ї річниці створення Української повстанської армії».

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, 14 жовтня 2019 року у Вараші відбудеться низка заходів з нагоди Дня захисника України, а саме:

- о 14.20 год. - показові виступи рою «Стріла» закладу загальної середньої освіти №1 з творчої програми зі стройової підготовки військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура» (біля будівлі Вараської міської ради);

- о 14.30 год. - урочиста хода за участю учасників АТО, учасників операції об’єднаних сил в Донецьких та Луганських областях, волонтерів та військовослужбовців, молоді, громадськості міста (від майдану Незалежності до дитячої музичної школи);

- о 15.00 год. - урочистості та святковий концерт (дитяча музична школа).

Учасники заходів матимуть можливість скуштувати «солдатську кашу».

В рамках відзначення Дня захисника України, в закладах загальної середньої освіти, культури, позашкільних закладах міста, в підліткових клубах міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, бібліотечних закладах міста, відбудеться ряд інформаційно-просвітницьких заходів, конкурсів малюнків, творчих робіт та спортивних змагань.

Запрошуємо мешканців та гостей міста взяти участь у заходах,

приурочених до Дня захисника України!