• Головна
  • Новини
  • Привітання міського голови Сергія Анощенка з Днем працівників освіти

Привітання міського голови Сергія Анощенка з Днем працівників освіти

Шановні освітяни!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Бути вчителем, вихователем, позашкільником сьогодні – це наполеглива праця, яка збагачує світ мудрістю й знаннями,  це  мистецтво, обране за покликом серця. Від вас в певній мірі залежить майбутнє нашої громади та країни, освіта і життєві пріоритети молоді, вміння і бажання наших дітей будувати сучасне суспільство. 

В цей святковий день висловлюю глибоку вдячність за невтомну працю, творчий пошук, добро і щедрість душі, високий професіоналізм та життєву мудрість. Переконаний, що спільними зусиллями ми в повній мірі реалізуємо нашу мету – забезпечимо доступну та якісну освіту кожному юному жителю нашого міста, створимо належні умови для самореалізації особистості.

Бажаю всім міцного здоров’я, творчої наснаги, життєвої сили, особистого щастя і родинного тепла.

Хай щедрою буде до вас доля, обминають всі життєві негаразди, ніколи не покидають рішучість і оптимізм, завзяття і удача, а професійний досвід, глибоке розуміння своєї справи будуть надалі вашими надійними супутниками в усіх добрих починаннях.

Нехай засіяна вашою невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки!

 

З повагою, міський голова С.Анощенко