25 вересня – День позашкільника

Позашкільна освіта є невід’ємною складовою системи освіти і спрямована на розвиток творчих здібностей та обдарувань вихованців, задоволення їх інтересів, духовних запитів і потреб у професійному самовизначенні. 

Відвідуючи позашкільні заклади, кожна дитина має можливість шукати свої нові, невідані раніше таланти або розвивати уже існуючі здібності, адже позашкільне навчання у вимірі сьогодення дає можливість обрати як спортивні, так і творчі заняття, які будуть не лише розвивати, а й приносити радість.

Цікаво і корисно, добровільно і творчо, особисто і гуртом, самостійно та за підтримки педагогів – саме так розвиваються таланти, відкриваються шляхи до здійснення дитячих мрій у Будинку дитячої та юнацької творчості та дитячо-юнацькій спортивній школі Вараша, які відвідують сьогодні понад півтори тисячі дітей нашого міста.

Щира подяка за плідну працю колективам закладів!

Зичимо невичерпного творчого потенціалу, професіоналізму та успіхів у плеканні молодої нації нашої держави. Нехай натхнення і жага творчого пошуку будуть вашими вірними супутниками, а шлях до професійного зростання - завжди успішним!

Міцного вам здоров’я, процвітання, злагоди та щастя! Нехай вдаються всі найсміливіші задуми!