Внесено зміни до бюджету міста

31 липня 2019 року, під час засідання 34 сесії, Вараська міська рада прийняла рішення «Про внесення змін до бюджету м.Вараш на 2019 рік». Уточнення та зміни стосувалися коштів субвенції з державного бюджету, які надійшли до бюджету міста Вараш.

Відповідно до прийнятого рішення, кошти передбачено на капітальний ремонт спортивної зали ЗОШ №3 (1 122 800 грн.), капітальний ремонт їдальні ЗОШ №1 (269 000 грн.), придбання обладнання для інклюзивно-ресурсного центру (42 000 грн.), придбання калію йодиду для населення міста (449 600 грн.), завершення реконструкції ЗОШ №2 (1 989 871 грн.) та встановлення освітлення на входах в житлові будинки по мікрорайону Будівельників (200 000 грн.).

Окрім того, затверджено кошти на потреби Нової української школи в розмірі понад 300 тисяч гривень, що дозволить освітянам завершити усі необхідні роботи до початку нового навчального року.

Загалом під час засідання було опрацьовано близько 100 питань порядку денного. Зокрема, депутати розглянули ряд земельних питань та проголосували за проект рішення про утворення комунального некомерційного підприємства Вараської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина», що дозволить підвищити рівень медичного обслуговування в місті та розширить можливості щодо його доступності та якості.

Окрім того, депутати заслухали звіт директора комунального підприємства «Управляюча компанія «Житлокомунсервіс» ВМР» Сергія Мушика про роботу підприємства. Відповіді керівника «Житлокомунсервісу» на численні запитання присутніх у залі депутатам здалися непереконливими, відтак, вони не проголосували за те, щоб взяти звіт до відома. А це, в свою чергу, означає, що наступним кроком може бути звільнення Сергія Мушика з займаної посади.

Також на засідання було запрошено керівника ДЗ «СМСЧ №3 МОЗ України», до методів та результатів роботи якого у депутатів також назбиралося чимало запитань, однак, Олександр Коцюбинський на сесію не з'явився.

Результати голосування

Онлайн трансляція сесії: