Юна вокалістка здобула чергову всеукраїнську перемогу

Підведені підсумки V Всеукраїнського (ХV Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці.

Юна вокалістка Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради Рівненської області Ясюк Оксана, вихованка вокальної студії «Гармонія», керівник Алексєєнко Оксана Володимирівна, здобула І місце з піснею «Пісня Мавки».

Метою фестивалю-конкурсу є: сприяння глибшому ознайомленню та вивченню молоддю спадщини великої української поетеси Лесі Українки; долучення підростаючого покоління до збереження і розвитку культурної спадщини українського народу шляхом вивчення історії рідного краю, спонукання осмислення державотворчих зусиль нашого народу та його перспектив; виховання відповідальності за збереження місцевих пам’яток культури; виховання почуття патріотизму, національної гідності та особистої відповідальності за майбутнє нашої Батьківщини.

Переможців буде нагороджено на урочистій церемонії, яка відбудеться 6 квітня 2019 року в місті Чернівці, в Чернівецькій обласній філармонії.

– Усім нашим конкурсантам зичимо творчого натхнення й наснаги на шляху свого інтелектуального зростання разом з творчістю Лесі Українки, а учителям, викладачам, батькам, які долучалися до підготовки молоді, терпіння й глибокої віри в перспективу наших ідей, – зауважують організатори. Вітаємо з новою перемогою!