Визначені кращі педагоги-позашкільники Рівненщини

У місті Рівне відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» у номінації «Керівник гуртка – 2019».

Серед призерів – керівники гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості Вараської міської ради Рівненської області – талановиті педагоги, які прагнуть самореалізації та стимулювання подальшої творчої педагогічної діяльності: Столярець Ірина Миколаївна та Зайко Марина Юріївна.

Цьогоріч конкурс проходив за п’ятьма напрямами позашкільної освіти: туристсько-краєзнавчим, військово-патріотичним, художньо-естетичним, еколого-натуралістичним та дослідницько-експериментальним.

Згідно з протоколами журі, учасники конкурсу від закладу позашкільної освіти міста Вараш мають наступні результати:
– ІІ місце в еколого-натуралістичному напрямі обласного етапу здобула Столярець Ірина Миколаївна, керівник гуртка «Юні акваріумісти»;
– ІІІ місце в туристсько-краєзнавчому напрямі виборола Зайко Марина Юріївна, керівник гуртка «Історичне краєзнавство».

Нагадаємо, що мета конкурсу – підтримка творчої педагогічної діяльності працівників позашкільних навчальних закладів, популяризації педагогічних здобутків, підвищення майстерності педагогів та їх ролі у виконанні основних завдань, покладених на позашкільні навчальні заклади.

Від усієї душі вітаємо наших призерів і хочемо сказати, що Ваші досягнення були гідними. Бажаємо завжди залишатися переможцями по життю, ніколи в собі не сумніватися, постійно прагнути до перемог і високих нагород.