• Головна
  • Новини
  • Звернення міського голови Сергія Анощенка до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди відзначення 30-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан

Звернення міського голови Сергія Анощенка до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з нагоди відзначення 30-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 30-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.

Цього дня ми вшановуємо тих, кому довелося воювати в інших країнах, брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів. Ризикуючи своїм життям, ви чесно й мужньо виконували свій військовий обов’язок, забезпечуючи мир та спокій у різних країнах світу.

У визначальні для українців часи, ви ніколи не залишалися осторонь важливих суспільних подій, які відбувалися в державі. Чимало з вас і сьогодні продовжує службу у Збройних Силах України, відстоюючи територіальну цілісність України. Ми цінуємо вашу самовідданість та самопожертву і переконані, що ваш досвід, високі моральні якості, активна громадянська позиція й надалі слугуватимуть прикладом для нинішніх поколінь захисників Батьківщини та ствердженню миру і злагоди на рідній українській землі.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя заради миру.

Бажаємо вам, шановні воїни-інтернаціоналісти, ветерани-афганці, міцного здоров’я, щастя, мирного неба над головою, успіхів, оптимізму, родинного тепла та добробуту!

         З повагою, міський голова С.Анощенко