• Головна
  • Новини
  • Відбулося позачергове пленарне засідання п’ятої сесії міської ради VIІI скликання

Відбулося позачергове пленарне засідання п’ятої сесії міської ради VIІI скликання

Сьогодні, 14 січня, депутати міської ради зібралися на позачергове пленарне засідання, аби підтримати звернення до Президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів, народних депутатів Віктора М’ялика, Андрія Шараськіна, голови Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг народного депутата України Андрія Геруса.

На початку сесії Дмитро Добровольський (фракція «ГОЛОС») озвучив звернення щодо демонтажу стели з написом «Кузнецовськ», яка перебуває в аварійному стані.

Міський голова Олександр Мензул зачитав лист народного депутата України Андрія Шараськіна: «Висловлюю повну підтримку ініціативи міського голови щодо необхідності врегулювання ситуації, що склалася стосовно скасування пільгового тарифу на електроенергію для споживачів, що знаходяться у 30-кілометровій зоні атомних електростанцій України, і відповідного проекту Звернення, розміщеного на сайті виконавчого комітету Вараської міської ради. Зі свого боку готовий докласти необхідних зусиль для позитивного вирішення питання, позначеного в проекті Звернення, і закликаю депутатів Вараської міської ради його підтримати».

Дмитро Ющук (фракція «Європейська Солідарність») запропонував сусіднім радам, зокрема Маневицькій, долучититися до ініціативи та підтримати дане звернення.

Володимир Грушевський (фракція «ГОЛОС») надав пропозицію вирішити питання встановлення  лічильників в гуртожитках міста.

Після завершення обговорення депутати одноголосно підтримали проєкт рішення «Про звернення Вараської міської ради щодо необхідності повернення дії пільгового тарифу на електроенергію для споживачів,що знаходяться у 30-кілометровій зоні атомних електростанцій».

Онлайн трансляція:

Результати голосування на позачерговій 5 сесії